Selecteer een pagina

Kantoor

Door haar uitgebreide ervaring in grote en complexe zaken, heeft ons kantoor een uitstekende reputatie opgebouwd als doortastend juridisch partner. De creatieve toepassing van diepgaande kennis van het vastgoedrecht, alsmede het niet terugdeinzen voor de rechtszaal, heeft zich in vele geschillen bewezen als een uiterst effectieve combinatie. Cliënten waarderen de grondige en doelgerichte aanpak, of het nou gaat om een geschil met een andere partij, het succesvol afronden van een vastgoedtransactie of het navigeren door de complexe wereld van vergunningen.

Toevoegingen vanuit de overheid

Ons kantoor verleent geen rechtsbijstand op toevoegingsbasis (gesubsidieerde rechtsbijstand).

In plaats daarvan verleent ons kantoor in gevallen waar ons hart naar uitgaat kosteloos juridische bijstand, zoals aan goede doelen, vrijwilligersorganisaties en startups.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u met uw onderneming of als particulier een rechtsbijstandverzekering afgesloten? Dan kunt u kosteloos, althans op kosten van uw verzekeraar, van onze dienstverlening gebruik maken. Desgewenst begeleiden wij u hierbij.

Onze algemene Voorwaarden

Wanneer wij cliënten adviseren gaan wij een opdrachtovereenkomst met hen aan. Op deze overeenkomst van opdracht zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hieronder downloaden.

Download Algemene Voorwaarden

Derdengelden

Ons kantoor ontvangt geen derdengelden in de zin van de Verordening op de advocatuur. Wij zijn dan ook vrijgesteld van de verplichting een stichting derdengelden ter beschikking te hebben. Worden wij toch met derdengelden geconfronteerd, dan zorgen wij ervoor dat de gelden conform artikel 6.19, eerste lid van de Verordening op de advocatuur, direct naar de rechthebbende worden overgemaakt. Alle regels omtrent derdengelden zijn in dat geval van toepassing. Onder geen enkele omstandigheid accepteren wij derdengelden op onze kantoorrekening.

Rechtsgebiedenregister

Onze advocaten zijn lid van de Nederlandse orde van advocaten. De Nederlandse orde van advocaten verplicht alle in Nederland werkzame advocaten zich in te schrijven in het rechtsgebiedenregister.

Mr. B.J. (Björn) Mulder is in 2015 beëdigd te Amsterdam en heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: Algemene praktijk.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. F. (Franko) Zivkovic-Laurenta is in 2018 beëdigd te Amsterdam en heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: Algemene praktijk.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Werkzaamheden: Manager Fysiek Domein Gemeente De Bilt | Commissaris Woningbouwcorporatie Gooi en Omstreken

Bezoekadres
Bisonspoor 3002
3605 LT Maarssen

Postbus/correspondentie
Vrouwenmantel 30
3621 TR Breukelen

KVK
86656694

Logo Bouwmeesters Advocaten 2